Orchideenhoeve en weerribben
medio september 2019
€ 105,- p.p.


 Kostenoverzicht Groepssamenstelling 

Wij genieten van een dagje naar de Weerribben. Wij rijden naar de Weerribben voor een mooie vaartocht van ca 1,5 uur en een heerlijke lunch. Deze lunch zal bestaan uit 2 belegde broodjes, een krentenbol met roomboter, een stukje fruit en 1 consumptie (1 kopje koffie of thee). Daarna gaan wij naar het buitencentrum van Staatsbosbeheer is een van de bezoekerscentra in Nederland van Staatsbosbeheer. Het centrum is gesitueerd aan de rand van het natuurgebied De Weerribben. Bij dit bezoekerscentra kan je een hapje eten. Tevens is er in het buitencentrum een toeristisch informatiepunt en veel informatie over het natuurgebied nationaal park de Weerribben. Je kunt er prachtig wandelen.

Vervolgens gaan we naar de Orchideeënhoeve te Luttelgeest. Daar zullen we genieten van de mooie orchideeëntuinen met vlindervallei. Dit is een waar tropisch paradijs. Vervolgens zullen wij hier genieten van koffie met cake.

Om 17.00 uur rijden we naar onze dinerlocatie. Hier zullen we genieten van een heerlijk diner (incl.) met drankje(s), die voor eigen rekening zijn. Hier sluiten wij ook de dag af waarna je weer naar jouw opstaplocatie wordt gebracht.