Who We Are?

Our Mission

Welkom in Azië

Welkom in Azië

Azië is een groot continent met vele mooie landen en plekken om te kijken. De mooie landen in Azië zijn bijvoorbeeld: Indonesië, de Verenigde Arabische Emiraten, Thailand, China, Japan en nog veel meer. Ook qua prijsklassen kan je in Azië eigenlijk wel van alles vinden.

Je kan ook een hele mooie treinreis maken door Sri Lanka. Sri Lanka heeft veel verschillende gebieden waar je met de trein doorheen kan reizen en op die manier kan je dus eigenlijk heel makkelijk een groot deel van een land zien.

Ook kan je naar Tokyo in Japan gaan waar de meest rare mensen wonen. Het maakt de mensen daar niet uit hoe je er uit ziet of wat je doet. Je kan zijvoorbeeld als Super Mario met een kart door de stad of op Shibuya gaan karten met je vrienden. Ook kan je naar pretparken gaan of je kan de hele stad bekijken om alle bezienswaardigheden te zien.

Op Borneo kan je de jungle in gaan om daar tot rust te komen en daar te kijken of je wilde dieren kan spotten, zoals apen.

Op Bali in Indonesië kan je ook genoeg leuks doen. Het heeft veel verschillende delen. Het zuiden van het eiland is het leukste voor de toeristen. en zijn ook hier genoeg dingen te doen en het is ook een eiland waar je makkelijk op de stranden tot rust kunt komen.

Als je voor iets meer luxe wil gaan kan je naar Dubai gaan. Daar staat de Burj Khalifa, de hoogste toren van de wereld en daarnaast staat ook de grootste shopping mall van de wereld met het grootste aquarium en de grootste fonteinen show van de hele wereld, de Dubai Mall. In Dubai heb je ook een grote indoor skibaan waar je ook een hele tijd kunt doorbrengen als je de warmte wel even hebt gezien.

Ook Abu Dhabi leent zich goed voor een luxe vakantie. In Abu Dhabi zijn minder toeristen. Hier bevindt zich Ferrari World en een groot race circuit van de formule 1.

Extraordinary Experiences

Click edit button to change this text.dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Click edit button to change this text. , luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus

Our Core Values

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.